INFORMASJONSMØTER

Bilder Nordic inviterer til informasjonsmøter for at du skal få en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i, få svar på alle dine spørsmål, samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her.

Onsdag 5. April har Bilder Nordic School of Photography gleden av å invitere til Åpen Kveld - et utvidet infomøte, hvor du i tillegg til informasjon om skolen og studiene får møte en av våre forelesere og alumni-studenter som vil fortelle litt om sitt arbeid og hverdagen på skolen. 

Foto: Rikke Sæthrum Skard


Vurderer du å ta en fotoutdanning, har du kanskje allerede søkt, eller er du bare nysgjerrig på hva om fotografi er noe for deg? Onsdag 5. April har Bilder Nordic School of Photography gleden av å invitere til Åpen Kveld - et utvidet infomøte, hvor du i tillegg til informasjon om skolen og studiene får møte en av våre forelesere og alumni-studenter som vil fortelle litt om sitt arbeid og hverdagen på skolen. 

Infomøte kl 17.00 - 18.30
Bilder Nordic inviterer til informasjonsmøter for at du skal få en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i, få svar på alle dine spørsmål, samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her. I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter og få svar på spørsmål. 

Omvisning på skolen kl 18.30 - 19.00
Etter informasjonsmøtet tar vi en liten pause med omvisning i skolens lokaler. 

Foreleser-foredrag: Linda Bournane Engelberth kl 19.00 - 19.30
Linda Bournane Engelberth er en norsk-algerisk fotograf og kunstner basert i Norge. Hun har fagbrev i fotografering og er i ferd med å fullføre sin Bachelor i kunsthistorie. Hennes arbeid fokuserer på mennesker og landskap i forsteder og bygdesamfunn, og for tiden arbeider hun med et personlig prosjekt hvor hun utforsker sin egen ukjente familiehistorie i Algerie.

Lindas arbeid er vist på Haus der Photographie der Deichtorhallen i Hamburg og Nobels Fredssenter i Oslo. Hun har også deltatt på flere utstillinger i Norge, New York og diverse andre utstillinger i Europa. Fra 2011-2013 ble hun valgt til å være en del av Norwegian Journal of Photography, et program som støtter 10 uavhengige dokumentarfotografer i Norge. Hennes siste arbeid ble valgt for European Photo Exhibition Award.

Linda vil fortelle litt om seg og sitt arbeid, samt litt om hennes rolle som veileder på skolen.Alumni-foredrag: Marius Viken kl 19.30 - 20.00
Marius Viken uteksaminerte fra Toårig Fotografutdanning ved Bilder Nordic i 2014. Etter studietiden har han assistert flere ulike fotografer, samtidig som han har bygget opp en kundegruppe og egen portefølje innen kommersielt arbeid. Marius vil dele sine erfaringer fra tiden etter studietiden, som nyetablert fotograf og gi et innblikk i hvordan det egentlig er å være student ved Bilder Nordic. 
Informasjonsmøtene krever ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på infomøte, er det bare å ta kontakt med oss på post@bildernordic.no eller telefon 24 14 66 80, så avtaler vi en tid. Vi tar også imot skoleklasser på omvisning.

Sees på neste infomøte!