INFORMASJONSMØTER

Bilder Nordic inviterer til informasjonsmøter for at du skal få en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i, få svar på alle dine spørsmål, samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her.

Onsdag 25. oktober har Bilder Nordic School of Photography gleden av å invitere til en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland.  

Foto: Erika Man


Vurderer du å ta en fotoutdanning, har du kanskje allerede søkt, eller er du bare nysgjerrig på hva om fotografi er noe for deg? Onsdag 25. oktober har Bilder Nordic School of Photography gleden av å invitere til infomøte om fotoutdanning i skolens lokaler.  

I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter få svar på spørsmål og få en omvisning på skolen. 

Informasjonsmøtene krever ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på infomøte, er det bare å ta kontakt med oss på post@bildernordic.no eller telefon 24 14 66 80, så avtaler vi en tid. Vi tar også imot skoleklasser på omvisning.

Sees på neste infomøte!