Bilder Nordic School of Photography Fotoskole fotostudier infomøte informasjonsmøte studentarbeid foto Nils Kristian Johansen
Informasjonsmøte
Bilder Nordic inviterer til informasjonsmøter for at du skal få en grundig gjennomgang av studiet du er interessert i, få svar på alle dine spørsmål, samt få muligheten til å bli kjent med skolen og miljøet her.
Velkommen til informasjonsmøte! I løpet av halvannen time vil du få en grundig presentasjon av skolen, studiemiljøet, bransjen og utdanningene av faglig og kreativ leder Inge Helland. Du vil også få se studentarbeid, høre om karrieremuligheter, få svar på spørsmål og få en omvisning på skolen. 

 

Informasjonsmøtene krever ingen påmelding, det er bare å møte opp. Dersom du ønsker å besøke skolen eller ta en prat om en av våre utdanninger, men ikke har mulighet til å komme på infomøte, er det bare å ta kontakt med oss på post@bildernordic.no eller telefon 24 14 66 80, så avtaler vi en tid. Vi tar også imot skoleklasser på omvisning.

 

Sees på neste infomøte!
Se vårt studiemagasin her

Har du spørsmål du ikke finner svar på?

Dersom du fortsatt ikke finner svar på det du lurer på er du velkommen til å kontakte oss på post@bildernordic.no eller 24 14 66 80.