GALLERI

BILDER MAGAZINE

BILDER MAGAZINE ble opprettet våren 2011 og er et nettbasert magasin som viser studentarbeid samt avgangsutstillinger. Alle avgangsstudenter på den toårige fotografutdanningen får sin egen profil her, og lærer å bruke sosiale plattformer for å dele sine arbeider viralt på nett.

studentarbeid, studentgalleri, galleri, bilder magazine, bilder nordic, online magasin

 

STUDENTGALLERI


Studentarbeid, galleri, grunnutdanning heltid,


galleri, studentarbeid, grunnutdanning heltid,AVGANGSUTSTILLINGER


Siste semester i den to-årige utdanningen er viet til et stort utstillingsprosjekt, der studentene selv er ansvarlige for fremdriften fra start til slutt. Under kan du se de siste avgangsutstillingene vi har hatt på Bilder Nordic School of Photography.

Bilder Nordic avgangsutstilling, studentarbeid, galleri, Lost GenerationLOST?GENERATION

Lost?Generation – Stories from Europe 2013 tar for seg den økonomiske krisen i Europa og undersøker hvordan den påvirker både nåværende og fremtidige generasjoner. Spesielt den unge generasjonen i Europa har blitt kalt «Den tapte generasjonen» – hvem er disse menneskene, og hva er deres håp for fremtiden?
Les mer

SHAMELESS
Shameless tar for seg konflikten mellom det basale reproduksjonsbehovet hos mennesket og kompleksiteten mellom hjerte og hjerne. Utstillingen utforsker usikkerheten rundt identitet i vårt samfunn, og følelsen av skam. Blant temaene i utstillingen er selvbilde, fantasier, pubertet, HIV, minoritetsgrupper og barns forståelse av seksualitet. Shameless stiltes ut i Møllergata i 2012.
Les mer

NORWAY NEXT
NORWAYnext er en samling av historier fra Norge i 2011. Gjennom fotografiske sjangere som kunst, dokumentar, portrett og mote, utforsker vi forskjellige sider ved det norske samfunnet. Ved bruk av både tradisjonell fotografering og multimediaproduksjoner, håper prosjektet å vekke nysgjerrighet, stille spørsmål og legge fokus på en rekke forskjellige emner.
Les mer


VERDENS TAVLER
En dokumentarisk tankevekker om hvordan barn i Mongolia, Tanzania, Bolivia, Kurdistan og Georgia verdsetter skolegang og utdanning sammenlignet med sine norske jevnaldrende. Prosjektet resulterte i en stor utstilling på Oslo S, og ble også vist på Nordic Light i Kristiansund og på fotofestivalen i Risør.
Les mer

 

100 %
38 fotografer. 38 blikk. 38 historier. En utstilling som handler om oss alle, og som på overraskende og ulike vis belyser et av vår tids mest tabubelagte tema: din og min psykiske helse. 38 historier fortelles visuelt via flere fotografiske sjangre og visuelle tilnærminger. Avgangsutstillingen ble utstilt på Oslo S.

Prosjektets hjemmeside

STÅ IKKJE DÆR Å FRYS!
Utforsk de fraflyttingstruede kystsamfunnene i Nord-Norge gjennom linsene til våre 10 første avgangsstudenter. Et prosjekt om utfordringene som møter lokalbefolkningen, og om ildsjelene som tross alt klarer å skape både nasjonale og internasjonale virksomheter. Prosjektet ble utstilt på Det norske Teatret våren 2008.
Les mer