Savner du å treffe likesinnede for fotografiske diskusjoner og felles utvikling? Har du idéer til å gå i gang med et nytt prosjekt, men trenger litt veiledning og sparring underveis? Jobber du med å etablere deg på nett, men trenger innspill til utvalg og presentasjon? Før sommeren starter Bilder Nordic og Damian Heinisch et eksklusivt mentorprogram for tidligere toårige studenter!

 

Målet er å samle en solid gruppe engasjerte alumni som ønsker å komme sammen i et nettverk hvor man kan utveksle erfaringer, få konstruktive diskusjoner og veiledning på sine personlige prosjekt eller sin portefølje-presentasjon på nett. Damian Heinisch vil veilede gruppen og dele sin ekspertise, men vel så viktig vil deltagernes eget engasjement og bidrag i diskusjonen være.

 

For å få en god blanding av gruppedynamikk og personlig veiledning vil det være maksimalt 10 deltagere på hver mentorprogram-gruppe. Samtidig ønsker vi at dette skal være et tilbud tilgjengelig for alle som har behov for faglig støtte og utvikling, og søker derfor å  sette i gang to parallelle grupper med ulike treffkvelder.

 

Mentorprogrammet vil gå over fem måneder, med to helgesamlinger og jevnlige ettermiddagstreff. Samlingene vil foregå i fotostudioet NUUK på Grønland.

 

Passer mentorprogrammet for meg? 
For å få et godt utbytte av mentorprogrammet bør du ha en relativt klar idé for et personlig arbeid du ønsker å jobbe med gjennom perioden, eller et godt utvalg bildemateriell og en etablert nettside du ønsker å arbeide med. Mentorprogrammet vil gi veiledning og gruppediskusjoner rundt materiell du medbringer, og det er derfor viktig at du har kapasitet til å arbeide videre med prosjektet ditt mellom veiledningstreffene.

 

Vil du høre mer?
Vi arrangerer infodag for interesserte alumni 3. juni kl 17.00 i NUUK studio. Her kan du høre mer om tilbudet og ta en prat med Damian om dine behov og forventninger. Meld deg på her dersom du ønsker å komme på infodagen.

 

Hvordan melder jeg meg på? 
Du melder deg på mentorprogrammet via linken i høyre kolonne. Du vil deretter motta en automatisk epost med instruksjoner for opplastning av prosjektbeskrivelse/portefølje. Dette er for å sikre best mulig utbytte for hver enkelt alumni ved at deltagerne i hver gruppe ligger på et jevnt nivå og har prosjekter de vil kunne arbeide med gjennom hele mentorprogram-perioden.

 

Program Mentorgruppe 1
Oppstart Lørdag 18. juni – kl 10.00 – 18.00
Deretter jevnlige ettermiddags/kvelds-møter fra midten av august til begynnelsen av desember.

 

Program Mentorgruppe 2
Oppstart Søndag 19. juni – kl 10.00 – 18.00
Deretter jevnlige ettermiddags/kvelds-møter fra midten av august til begynnelsen av desember.