Er du blant de som har fullført vår Grunnutdanning i Fotografi, men som nå søker videre utfordringer, både faglig og kreativt? Med en fullført og bestått Grunnutdanning kan du søke innpass og begynne rett på 2. semester i vår toårige fotografutdanning!

 

Som tidligere grunnutdanningsstudent kvalifiserer du til innpass på 2. semester Toårig Fotograf. Dersom du ønsker å utdanne deg videre innenfor fotografi som yrke, er Toårig Fotografutdanning et naturlig valg videre, da det bygger på prinsipper dere allerede har lært på Grunnutdanningen. 

 

Om Toårig Fotografutdanning 
I løpet av andre semester vil du lære enda mer om teknikk, kommunikasjon og sjangerforståelse gjennom en rekke spennende og utfordrende workshops. I andre skoleår spesialiserer studentene seg innenfor egne interessefelt, enten narrativ eller konseptuell sjanger. Gjennom året skal studentene jobbe med utvikling og gjennomføring av åtte større fotografiske prosjekt for å forme sin fotografiske identitet, deriblant Avgangsutstillingen og Hovedoppgaven. Prosjektene skal hjelpe dere å bygge opp et publikum, gjennom strategisk og kreativ bruk av nye mediemikser og sosiale kanaler. Hele veien blir dere tett oppfulgt av dyktige mentorer med unik erfaring innen dokumentarisk-, kommersielt- eller kunstnerisk arbeid. Før dere blir sendt ut i den store verden jobber vi også med gründerskap og forretningsdrift, slik at dere er godt rustet for bransjen i ettertid. 

 

 
Du kan lese mer om det toårige studieløpet her og se emneoversikt herVeilderne på Toårig Fotografutdanning kan du lese mer om her. 
 

 

 
Søknad & Opptaksprøve
Ønsker du å søke deg inn på 2. semester Toårig Fotograf kan du registrere deg elektronisk her  Du vil bli bedt om å laste opp en opptaksprøve bestående av et søknadsbrev og en portefølje på 8-12 bilder. Frist for opplastning av opptaksprøve er 27. november, og opptakssamtaler vil gjennomføres tirsdag 29. november. Svar på søknad sendes ut senest 2. desember. 
 

 

 
Invitasjon til infomøte
Dersom du er nysgjerrig på å høre mer om studieløpet er du velkommen til et eget infomøte for søkere til 2. semester. Infomøtet holdes av faglig og kreativ leder Inge Helland, og vil gi deg solid innsikt i både faglig innhold så vel som karrieremuligheter. Vi byr på lett servering.

 

 
Møtet finner sted på skolen onsdag 16. november kl 17.00


 

Vennligst gi beskjed om du kommer ved å trykke på linken her. 
 

 

 
 
Har du spørsmål om innpass til Toårig Fotografutdanning? Kontakt oss gjerne på mail til post@nullbildernordic.no eller telefon 24 14 66 80!