Velkommen til Bilder Nordics blogg!

Her kan du lese om studentprosjekter, følge med på skolehverdagen, se intervjuer med spennende fotografer, holde deg oppdatert på utstillinger og andre events og mye mer. Bloggen drives i hovedsak av Studentredaksjonen, med gjesteinnlegg fra faglig ledelse, lærere og andre gjesteskribenter.
Foto: Camilla Longva
Studentarbeid: Reklame-workshop med AD Anna Vaagland
Over en intensiv helg har våre grunnutdannings-studenter blitt utfordret på idé-utvikling og reklamespråket! AD & Bilder Nordic-alumni Anna Vaagland ledet workshopen, og vi har gjort et lite intervju med henne.
Sofar Sounds hos Bilder Nordic
Den 8. april 2017 var Bilder Nordic School of Photography vert for en livlig konsert med 3 band arrangert av Sofar Sounds Oslo.
PLACEBO –årets avgangsutstilling
Årets avgangsutstilling omhandler illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Vår alumniklasse ønsker velkommen til vernissage 17. mars kl 17.00
Studér i verdensmetropolen New York – Start på en bachelor i Fine Arts ved Bilder Nordic!
Er du nysgjerrig på å studere i USA? Torsdag 11. Mai kl 17.30 kommer den anerkjente bilderedaktøren Amber Terranova for å fortelle mer om mulighetene for å studere ved School of Visual Arts i New York!
Objects Workshop
De tre første ukene av andre semester på vår toårige fotografutdanning ble studentene utfordret til å jobbe med temaet “objekt”. Målet med utfordringen var å.
Uncontaminated Fashion Art Festival 12. – 14. oktober 2016
Photobooth, kollektivutstillingen "Nordic Identities" av skolens alumni og et innblikk i hva det innebærer å studere kreative fag er noe av det du kan oppleve fra Bilder Nordic under Uncontaminated-festivalen 2016! Se bildene fra Photobooth'en her!
Fotografiske påskenøtter 2017 – fra Skjærtorsdag til 2. påskedag
Er du klar for å teste dine fotografiske kunnskaper i en uformell påskequiz? Fem dager i påsken kan du konkurrere om flotte fotobøker!
Tidenes Skeive Utstilling: Blitt sånn, født sånn
Søndag 25. juni er det storslått vernissage når 70 skeive kunstnere har skapt en unik utstilling i anledning Oslo Pride! Vi har snakket med alumni Linnea Syversen, nestleder i Skeive kunstnere, som forteller mer om utstillingen og arbeidet!
Studieveiledning
Vurderer du å ta fotoutdanning eller er du bare nysgjerrig på om fotografi er noe for deg? Vi inviterer deg til en uformell samtale om våre studietilbud.
Utstilling: Alumni Helena Bosdal – Naiv Paranoia på CYAN
Helena Bosdal ble allerede i studietiden premiert i Gullsnitt og var en av vinnerne i bransjemagasinet PDNs Exposure Awards 2016. Torsdag 1. juni åpner hun sin første separatutstilling, Naïve Paranoia, på CYAN i Oslo. Denne uken har hun tatt over vår instagram konto hvor du kan følge henne.
Utstilling: alumni Christian Strand / Cyan galleri / 30. juni – 2. juli
Christian ville lage et prosjekt om overvåking, men etter terrorangrepene i Paris 2015 forandret han vinklingen på prosjektet, noe som ledet til tre års arbeid med Traces of Tracking, som undersøker dualiteten mellom behovet for å føle seg beskyttet og behovet for privatliv.
Studentintervju: Morten Skalstad
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Morten Skalstad, som går 4. semester Toårig Fotograf.
Trine Hisdal – “O” på MUUN gallery
Bilder Nordic alumni Trine Hisdal er aktuell med utstillingen "O" på det nyetablerte galleriet MUUN. Vi gjorde et lite intervju og fikk en filmsnutt fra åpningen. Utstillingen står frem til 16. juni 2017.
Studentintervju: Lene Vaagland
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - fra utfordringer til inspirasjon og tips til kommende studenter!
Studentintervju: Sharanna Devadas Lehm
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Sharanna Devadas Lehm, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Studentintervju: Asgeir Bakka
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Asgeir Bakka, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Side :