Velkommen til Bilder Nordics blogg!

Her kan du lese om studentprosjekter, følge med på skolehverdagen, se intervjuer med spennende fotografer, holde deg oppdatert på utstillinger og andre events og mye mer. Bloggen drives i hovedsak av Studentredaksjonen, med gjesteinnlegg fra faglig ledelse, lærere og andre gjesteskribenter.
Foto: Camilla Longva
Sofar Sounds hos Bilder Nordic
Den 8. april 2017 var Bilder Nordic School of Photography vert for en livlig konsert med 3 band arrangert av Sofar Sounds Oslo.
PLACEBO –årets avgangsutstilling
Årets avgangsutstilling omhandler illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Vår alumniklasse ønsker velkommen til vernissage 17. mars kl 17.00
Objects Workshop
De tre første ukene av andre semester på vår toårige fotografutdanning ble studentene utfordret til å jobbe med temaet “objekt”. Målet med utfordringen var å.
Uncontaminated Fashion Art Festival 12. – 14. oktober 2016
Photobooth, kollektivutstillingen "Nordic Identities" av skolens alumni og et innblikk i hva det innebærer å studere kreative fag er noe av det du kan oppleve fra Bilder Nordic under Uncontaminated-festivalen 2016! Se bildene fra Photobooth'en her!
Fotografiske påskenøtter 2017 – fra Skjærtorsdag til 2. påskedag
Er du klar for å teste dine fotografiske kunnskaper i en uformell påskequiz? Fem dager i påsken kan du konkurrere om flotte fotobøker!
Fotoutdanning på et halvt til to år
Kameraet kan ta deg verden rundt; fra Grønland til Libanon, på reklamefilm-oppdrag eller som dokumentarfotograf. Les mer om dagens marked for fotografi og tidligere studenters karrierevalg her!
Studieveiledning
Vurderer du å ta fotoutdanning eller er du bare nysgjerrig på om fotografi er noe for deg? Vi inviterer deg til en uformell samtale om våre studietilbud.
Studentintervju: Morten Skalstad
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Morten Skalstad, som går 4. semester Toårig Fotograf.
Studentintervju: Lene Vaagland
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - fra utfordringer til inspirasjon og tips til kommende studenter!
Studentintervju: Sharanna Devadas Lehm
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Sharanna Devadas Lehm, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Studentintervju: Asgeir Bakka
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Asgeir Bakka, som går 2. semester Toårig Fotograf.
En kreativ utdanning er en investering i fremtiden
Føles det som du svømmer opp ned når du tenker på vanlige studievalg som helse, økonomi og jus, så er det kanskje fordi du ikke er et åtte til fire menneske? Det gode grunner til å velge annerledes - les mer om det her.
Den fjerde bølgen – feminisme i dag
I anledning kvinnedagen ønsker vi å løfte frem prosjektet "Den fjerde Bølgen": Gjennom å portrettere kjente og ukjente feminister stiller Maria spørsmålstegn ved fordommene og stereotypiene som feminister fremdeles møtes med.
Jonas Tebib, fra Christies & Sotheby’s, snakker om kvalitet i kunsten
Fredag fjerde mars besøkte Jonas Tebib Bilder Nordic School of Photography for å snakke om et stort og vanskelig tema; hva det egentlig er som skaper kvalitet og verdi i kunstfotografiet.
Gullsnitt : Et tilbakeblikk
Gullsnitt er reklamefotografenes landskonkurranse. Mens vi venter på årets utdelingsfest mimrer vi og ser tilbake på tidligere års vinnere fra BilderNordic!
UNBOUNDED – Årets avgangsutstilling
Unbounded reflekterer rundt grenser i uorden og undersøker disse i forhold til fire ulike perspektiver; individ, kultur, samfunn og natur. Velkommen til vernissage 11. mars kl 19.00!
Side :