PLACEBO –årets avgangsutstilling
Årets avgangsutstilling omhandler illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Vår alumniklasse ønsker velkommen til vernissage 17. mars kl 17.00
Dokumentarfotograf – Maria Gossé – Alumni 2016
Maria Gossé var ferdig utdannet fotograf fra Bilder Nordic i juni 2016, men har allerede rukket å skape oppmerksomhet i både inn- og utland.
Fotografiske påskenøtter – Skjærtorsdag til 2. påskedag
Er du klar for å teste dine fotografiske kunnskaper i en uformell påskequiz? Fem dager i påsken kan du konkurrere om flotte fotobøker!
UNBOUNDED – Årets avgangsutstilling
Unbounded reflekterer rundt grenser i uorden og undersøker disse i forhold til fire ulike perspektiver; individ, kultur, samfunn og natur. Velkommen til vernissage 11. mars kl 19.00!
KARRIEREMULIGHETER
Flere tidligere studenter har bemerket seg i bransjen etter endt studie. Her kan du lese om hvordan de har kommet seg opp og fram i bransjen og forfulgt ulike karrieremuligheter.
Et visuelt tilbakeblikk
Det har vært et spennende halvår ved Bilder Nordic! Vi har samlet noen av de større hendelsene som har funnet sted og ønsker å dele de med deg. God Påske!
Motefotograf fra London Utfordret Bilder Nordic studenter på Bærekraftig Motefotografi
Studentene i 2. semester har hatt besøk fra London av den unge it-fotografen Brett Lloyd og den anerkjente bilderedaktøren Cheryl Newman for å skape motehistorier med mening. Se resultatene her!
Dokumentarisk workshop med Marcus Bleasdale
Historiefortelling er temaet når den prisvinnende fotojournalisten Marcus Bleasdale skal introdusere studentene i andre semester til fotojournalistikkens verden. Se resultatene fra to ukers intensivt arbeid her!
Instagram
#bildernordic - Se våre siste bilder og få et innblikk i studiemiljø og studentarbeid!
Art 107 – Morten Frølich – Alumni 2014
I Morten Frølich's prosjekt ART 107 møter vi anarkisten, filosofen og kunstneren Art Ranger som har skapt sitt eget lille land utenfor Fredrikstad.
#Oslostreets Årets streetphotography event vel gjennomført.
I helgen har nærmere 100 fotografer vært ute i Oslos gater med kameraene i sjangeren Street Photography. Streetphotography legenden Jeff Mermelstein fra New York og en av.
Filmskaper & Fotograf – Elise Gulestøl – Alumni 2014
Kombinasjonen vestlands-natur og bærekraftig norsk mote viste seg å være kruttsterk. Alumnistudent Elise Gulestøls hovedoppgave-film har gjort seg bemerket både i Berlin og Milano.
Årets Avgangsutstilling: Limbo – Identities in Transition – 19.-26.mars
Hva skjer når 44 avgangsstudenter søker å presentere et tverrsnitt av identitetene som finnes i Norge i 2015? Se resultatet fra Årets avgangsutstilling, Limbo, 19. - 26. mars i Lille Grensen 7!
TimeWillShow – Nina Forsberg – Alumni 2014
Kan bærekraft og mote gå hånd i hånd? Dette er et av spørsmålene Bilder Nordic-student Nina Forsberg stilte seg selv etter tre måneders dypdykk i tematikken.
Veilederne presenterer – Kommersielt arbeid 2
Her kan du se et utvalg av resultatene fra de toårige studentenes andre kommersielle arbeid, presentert av veilderne Marcus Bleasdale og Isidor Åstrøm!
Veiledernes sniktitt – Personlig Arbeid 2
Personlig arbeid er de toårige studentenes mulighet til å gjøre et dypdykk i eget interessefelt. Vi har bedt veilederne deres om å plukke ut noen prosjekter som fortjener litt ekstra oppmersomhet!
Moteworkshop med Julie Pike
Hvert år har førstesemester-studentene en workshop med motefotografen Julie Pike. Her kan du få en smakebit fra høstens workshop.
Wanja – Paulina Cervenka – Alumni 2013
Mange vil si at Paulinas prosjekter handler om død og sykdom, men Paulina selv er uenig. I hennes øyne handler de om liv.
TinAgent – Trine Hisdal – Alumni 2013
"Et veldig spennende uttrykk med sterke portretter og et krystallklart fotografisk blikk" var det som sikret Trine Hisdal plassen i TinAgent rett etter avsluttet studie!
Tiny Capital – Eirik Evjen – Alumni 2013
”Tiny Capital”, vår lille hovedstad, ble i løpet av få minutter online sett av flere tusen og senere valgt som ”Staff pick” på Vimeo. Hva var hemmeligheten bak suksessen?
Oslo-Beirut – Sebastian Dahl – Alumni 2011
15. september 2012 la Sebastian ut på en reise som endte nesten tre måneder senere og 10 000 kilometer unna i Libanon. Fremkomstmiddelet? Haiking.
I’ll see you later, I guess – Benedikte Olsen – Alumni 2012
Selv om både søster og bror ønsker å opprette den relasjonen de begge trenger, er det noe som gjør det vanskelig. Det handler om å savne noen, selv om du ser dem inn i øynene.
Heje Dogs – Anki Grøthe – Alumni 2011
Mennesker som tar veivalg få andre tar. Som tør å sette fornuften til side og følge hjertet. Slike mennesker fascinerer fotograf Anki Grøthe.