UNBOUNDED – Årets avgangsutstilling
Unbounded – Borders in Disorder er avgangsprosjektet til Bilder Nordics alumniklasse 2016. Prosjektet reflekterer rundt grenser i uorden og undersøker disse i forhold til fire ulike perspektiver;.
KARRIEREMULIGHETER
Flere tidligere studenter har bemerket seg i bransjen etter endt studie. Her kan du lese om hvordan de har kommet seg opp og fram i bransjen og forfulgt ulike karrieremuligheter.
Motefotograf fra London Utfordret Bilder Nordic studenter på Bærekraftig Motefotografi
Studentene i 2. semester har hatt besøk fra London av den unge it-fotografen Brett Lloyd og den anerkjente bilderedaktøren Cheryl Newman for å skape motehistorier med mening. Se resultatene her!
Art 107 – Morten Frølich – Alumni 2014
I Morten Frølich's prosjekt ART 107 møter vi anarkisten, filosofen og kunstneren Art Ranger som har skapt sitt eget lille land utenfor Fredrikstad.
Instagram
#bildernordic - Se våre siste bilder og få et innblikk i studiemiljø og studentarbeid!
TimeWillShow – Nina Forsberg – Alumni 2014
Kan bærekraft og mote gå hånd i hånd? Dette er et av spørsmålene Bilder Nordic-student Nina Forsberg stilte seg selv etter tre måneders dypdykk i tematikken.
Årets Avgangsutstilling: Limbo – Identities in Transition – 19.-26.mars
Hva skjer når 44 avgangsstudenter søker å presentere et tverrsnitt av identitetene som finnes i Norge i 2015? Se resultatet fra Årets avgangsutstilling, Limbo, 19. - 26. mars i Lille Grensen 7!
Veilederne presenterer – Kommersielt arbeid 2
Her kan du se et utvalg av resultatene fra de toårige studentenes andre kommersielle arbeid, presentert av veilderne Marcus Bleasdale og Isidor Åstrøm!
Veiledernes sniktitt – Personlig Arbeid 2
Personlig arbeid er de toårige studentenes mulighet til å gjøre et dypdykk i eget interessefelt. Vi har bedt veilederne deres om å plukke ut noen prosjekter som fortjener litt ekstra oppmersomhet!
Moteworkshop med Julie Pike
Hvert år har førstesemester-studentene en workshop med motefotografen Julie Pike. Her kan du få en smakebit fra høstens workshop.
Wanja – Paulina Cervenka – Alumni 2013
Mange vil si at Paulinas prosjekter handler om død og sykdom, men Paulina selv er uenig. I hennes øyne handler de om liv.
TinAgent – Trine Hisdal – Alumni 2013
"Et veldig spennende uttrykk med sterke portretter og et krystallklart fotografisk blikk" var det som sikret Trine Hisdal plassen i TinAgent rett etter avsluttet studie!
Tiny Capital – Eirik Evjen – Alumni 2013
”Tiny Capital”, vår lille hovedstad, ble i løpet av få minutter online sett av flere tusen og senere valgt som ”Staff pick” på Vimeo. Hva var hemmeligheten bak suksessen?
Oslo-Beirut – Sebastian Dahl – Alumni 2011
15. september 2012 la Sebastian ut på en reise som endte nesten tre måneder senere og 10 000 kilometer unna i Libanon. Fremkomstmiddelet? Haiking.
I’ll see you later, I guess – Benedikte Olsen – Alumni 2012
Selv om både søster og bror ønsker å opprette den relasjonen de begge trenger, er det noe som gjør det vanskelig. Det handler om å savne noen, selv om du ser dem inn i øynene.
Heje Dogs – Anki Grøthe – Alumni 2011
Mennesker som tar veivalg få andre tar. Som tør å sette fornuften til side og følge hjertet. Slike mennesker fascinerer fotograf Anki Grøthe.