Studentarbeid: Reklame-workshop med AD Anna Vaagland
Over en intensiv helg har våre grunnutdannings-studenter blitt utfordret på idé-utvikling og reklamespråket! AD & Bilder Nordic-alumni Anna Vaagland ledet workshopen, og vi har gjort et lite intervju med henne.
Studentintervju: Natalie Lorentzon
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter finner inspirasjon i studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Natalie Lorentzon, som går 2. semester Toårig Fotograf.
PLACEBO –årets avgangsutstilling
Årets avgangsutstilling omhandler illusjonen av perfekte mål og kortsiktige løsninger som ikke er bærekraftige. Vår alumniklasse ønsker velkommen til vernissage 17. mars kl 17.00
Tidenes Skeive Utstilling: Blitt sånn, født sånn
Søndag 25. juni er det storslått vernissage når 70 skeive kunstnere har skapt en unik utstilling i anledning Oslo Pride! Vi har snakket med alumni Linnea Syversen, nestleder i Skeive kunstnere, som forteller mer om utstillingen og arbeidet!
Utstilling: Alumni Helena Bosdal – Naiv Paranoia på CYAN
Helena Bosdal ble allerede i studietiden premiert i Gullsnitt og var en av vinnerne i bransjemagasinet PDNs Exposure Awards 2016. Torsdag 1. juni åpner hun sin første separatutstilling, Naïve Paranoia, på CYAN i Oslo. Denne uken har hun tatt over vår instagram konto hvor du kan følge henne.
Studentintervju: Morten Skalstad
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Morten Skalstad, som går 4. semester Toårig Fotograf.
Malin Longva – Ferden ikke slutt
Bilder Nordic alumni Malin Longva er nå aktuell med utstillingen Ferden ikke slutt på CYAN fra 20. til 27. april. Vi har i den forbindelse gjort et intervju med henne om arbeidsprosessen og inspirasjon.
Trine Hisdal – “O” på MUUN gallery
Bilder Nordic alumni Trine Hisdal er aktuell med utstillingen "O" på det nyetablerte galleriet MUUN. Vi gjorde et lite intervju og fikk en filmsnutt fra åpningen. Utstillingen står frem til 16. juni 2017.
Studentintervju: Lene Vaagland
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - fra utfordringer til inspirasjon og tips til kommende studenter!
Studentintervju: Sharanna Devadas Lehm
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Sharanna Devadas Lehm, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Studentintervju: Magnus Aune
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Magnus Aune, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Studentintervju: Asgeir Bakka
Her kan du lese litt om hvordan våre egne studenter opplever studiehverdagen på Bilder Nordic - Vi har intervjuet Asgeir Bakka, som går 2. semester Toårig Fotograf.
Fotografiske påskenøtter – Skjærtorsdag til 2. påskedag
Er du klar for å teste dine fotografiske kunnskaper i en uformell påskequiz? Fem dager i påsken kan du konkurrere om flotte fotobøker!
UNBOUNDED – Årets avgangsutstilling
Unbounded reflekterer rundt grenser i uorden og undersøker disse i forhold til fire ulike perspektiver; individ, kultur, samfunn og natur. Velkommen til vernissage 11. mars kl 19.00!
KARRIEREMULIGHETER
Flere tidligere studenter har bemerket seg i bransjen etter endt studie. Her kan du lese om hvordan de har kommet seg opp og fram i bransjen og forfulgt ulike karrieremuligheter.
Et visuelt tilbakeblikk
Det har vært et spennende halvår ved Bilder Nordic! Vi har samlet noen av de større hendelsene som har funnet sted og ønsker å dele de med deg. God Påske!
Motefotograf fra London Utfordret Bilder Nordic studenter på Bærekraftig Motefotografi
Studentene i 2. semester har hatt besøk fra London av den unge it-fotografen Brett Lloyd og den anerkjente bilderedaktøren Cheryl Newman for å skape motehistorier med mening. Se resultatene her!
Dokumentarisk workshop med Marcus Bleasdale
Historiefortelling er temaet når den prisvinnende fotojournalisten Marcus Bleasdale skal introdusere studentene i andre semester til fotojournalistikkens verden. Se resultatene fra to ukers intensivt arbeid her!
Dokumentarfotograf – Maria Gossé – Alumni 2016
Maria Gossé var ferdig utdannet fotograf fra Bilder Nordic i juni 2016, men har allerede rukket å skape oppmerksomhet i både inn- og utland.
Instagram
#bildernordic - Se våre siste bilder og få et innblikk i studiemiljø og studentarbeid!
Cecilia Riis – Alumni 2015
Cecilia Riis ble uteksaminert ved Bilder Nordic School of Photography våren 2015. Hun vant både Deltakerstipendet ved CYAN stipendutstilling og førsteplass i kategorien ‘årets nykommer’ på.
Art 107 – Morten Frølich – Alumni 2014
I Morten Frølich's prosjekt ART 107 møter vi anarkisten, filosofen og kunstneren Art Ranger som har skapt sitt eget lille land utenfor Fredrikstad.
#Oslostreets Årets streetphotography event vel gjennomført.
I helgen har nærmere 100 fotografer vært ute i Oslos gater med kameraene i sjangeren Street Photography. Streetphotography legenden Jeff Mermelstein fra New York og en av.
Filmskaper & Fotograf – Elise Gulestøl – Alumni 2014
Kombinasjonen vestlands-natur og bærekraftig norsk mote viste seg å være kruttsterk. Alumnistudent Elise Gulestøls hovedoppgave-film har gjort seg bemerket både i Berlin og Milano.