null

Kulturaktiviteter gir en arena for tilhørighet, sosialt fellesskap og muligheter til personlig utvikling som menneske og samfunnsdeltaker. ArtBridge er et inkluderingsprosjekt og en møteplass for de som er unge og nye i Norge med interesse for dans, musikk eller foto. 

Prosjektet har som mål å være en varig satsning og et årlig kulturarrangement for unge med ulik sosial og kulturell bakgrunn og i samarbeid med Bilder Nordic School of Photography får ungdommene mulighet til å jobbe med foto som kommunikasjon.

Kunst og kultur er et globalt språk som inkluderer, inspirerer og engasjerer. ArtBridge ønsker å kunne motvirke diskriminering og rasisme ved å jobbe med unge mennesker ut ifra et skaperperspektiv og å styrke unge minoriteters relasjon til kulturlivet. Workshopen ønsker gjennom felles kulturopplevelser og utøvelse av kultur å skape spennende møter, samtaler og vennskap.

Ved hjelp av tre profesjonelle kulturutøvere innen musikk, dans, foto, skal ungdom i alderen 15 år og oppover sammen skape en forestilling som de utarbeider i en workshop. Resultatet ender i en forestilling med premiere 17. mars 2017 på Sentralen i Oslo

Intiativtakere bak prosjektet er Lisa Cooper v/Leadership Foundation og Brita Bergsnov-Hansen v/Miksmaster Creative. Med på laget har prosjektet nå fått samarbeid med Røde Kors Ungdom, Jonathan Castro, Camilla Tellefsen og Bilder Nordic.

Art Bridge skal resultere i en forestilling Sentralen Fredag 17. mars 2017.

 

Du kan lese mer om arrangementet her!

 

PRAKTISK INFORMASJON

Dato:
Fredag 17. mars kl 17.30

Sted:
Sentralen – Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo

Pris:
Gratis