GRATIS FOREDRAG MED BRIAN STORM 13. MAI KL. 19.00

Tidspunkt:

Mandag 13. mai kl. 19.00

Sted: Elvebakken Videregående Skole, Vestre Elvebakke 3.

Påmelding: Det er gratis å delta på foredraget. Du melder deg på her.

 

 

 

 

 

 

 

Sist Brian Storm besøkte Oslo, møtte rundt 200 mennesker fra hele Skandinavia opp. Nå kommer han til Oslo igjen, for å dele mer av sin omfattende multimediakunnskap gjennom et to timer langt foredrag.

Brian Storm er grunnleggeren av en av verdens ledende multimediaprodusjonsselskaper, MediaStorm. Han begynte å eksperimentere med multimedia allerede på 90-tallet, og jobbet fra 1995-2002 som multimediaansvarlig hos MSNBC.com. I 2002 ble han visepresident for nyheter og multimedia hos Corbis, der han ble værende frem til 2004. Året etter startet han opp MediaStorm, til stor suksess. I dag inkluderer kundelisten blant annet National Geographic Magazine, Starbucks, Reuters og FN.

MediaStorm produserer varierte narrativer som snakker til hjertet av den menneskelige tilstanden ved bruk av bilder, video og lyd. De sterke fotografiene er helt essensielle verktøy for å skape gode multimediaproduksjoner, men minst like essensielt er det å beherske historiefortelling. MediaStorms prosjekter er ofte kjennetegnet av de gode fortellingene, og Storm vil i løpet av seminaret gi tips til fremgangsmåter du kan ta i bruk for å få formidlet de historiene du ønsker. Du vil få høre mer om hvordan Mediastorm arbeider, få se eksempler på produksjoner og lære tips og triks som kan hjelpe deg på vei med egne produksjoner.

 

Nedenfor kan du se eksempler på MediaStorms arbeid.